Image11

Usluge

Timovi na radnom mestu se mogu posmatrati kao višeslojne i veoma složene mašine, te ne bi trebalo da bude iznenađujuće da se te “mašine” povremeno “pokvare”. Takve situacije treba preduprediti, a ako se već dogode, onda nastaje potreba za usklađivanjem i analizom. Razumemo da je svaka kompanija jedinstvena, kao i pojedinci unutar te kompanije. Svaki izazov je jedinstven, a može ih biti mnogo. Stoga, radimo u partnerstvu sa vama, kako bismo se pozabavili samo vašim, jedinstvenim timom. Colloco tim je za vas pripremio paket različitih usluga sa istim ciljem, a to je da izborom bilo kog paketa učinite da vaš tim bude pozitivan, produktivan i inovativan/drugačiji.

Team Challenge

Ovo nije team building.

Team challenge, osim mnogo zabave i bega od poslovne svakodnevice pruža stvarne i vrlo primenljive poslovno-socijalne veštine.

Preporučujemo ih mladim timovima, koji tek treba da se upoznaju, onima koji bi da izgrade ili neguju pozitivan duh i dobru atmosferu i timovima koji žele da nauče da rešavanje problema ne mora biti “kamen oko vrata”.

Zaboravite na Team building i prijavite se na Team challenge!

Team Development

Imate li novi tim kome je potrebna podrška ili želite da već iskusnim profesionalacima date novu energiju?

Pravo je vreme da probate Team Development program koji će unaprediti komunikaciju, učiniti tim efikasnijim i razviti lojalnost svakog člana.

Program kreiramo po vašoj meri od niza različitih tehnika za analizu, razvoj i praćenje tima.

Family friendly day/camp

Family friendly day/camp uključuje zabavu za celu porodicu.

Ovo je savršena prilika za poslodavce da učvrste svoj odnos sa svojim osobljem i da svi uživaju u velikom broju aktivnosti za izgradnji tima.

Ovo je odličan način da se pokaže poštovanje prema radnom osoblju i da se vrednuje podrška koju primaju od njihovih porodica.

Naš famili day/camp uključuju vrhunsku zabavu sa aktivnostima za sve uzraste!